Foto: 112 Wolvega e.o.

De Blesse – Parallel aan de Steenwijkerweg tussen Wolvega en De Blesse is een jongen deze maandagmiddag zijn portemonnee verloren. Deze is door een fietser opgeraapt.

In de zwartleren portemonnee  zat onder andere een ID-kaart en €90,- De portemonnee zou door een fietser vanuit de Blesse richting Wolvega zijn opgeraapt.
Het gaat om een jongen van circa 1,75 meter, donkerblond haar en een groen t-shirt met spijkerbroek. Hij reed op een oude zwarte/grijze fiets.

Wijkagente Leontina Koehoorn geeft op twitter aan te hopen dat de vinder zich netjes meldt of iemand de vinder herkent in combi met info!

Leontina Koehoorn on Twitter

Jongetje zojuist zijn beurs, zwart leer inh:ID kaart, 90 euro spaargeld verloren Steenwijkerweg tussen Wvg en de Blesse! Zou gevonden..1/3

Leontina Koehoorn on Twitter

2/3 door een jongen op fiets vanuit de Blesse richting Wolvega parraleweg Steenwijkerweg weg. signalement: d.bl haar, groen tshirt, 1.75

Leontina Koehoorn on Twitter

spijk.broek, oude fiets zwart of grijs.RT gewenst! We hopen dat de vinden zich netjes meldt of iemand de vinder herkent in combi met info!