Drie aanhoudingen na vechtpartij voor Albert Heijn Wolvega

Wolvega – De politie heeft zondagavond even voor 18:00 uur drie personen aangehouden vanwege een vechtpartij. Volgens politiewoordvoerder Jamal Bedijn gaat het vermoedelijk om een vechtpartij in de relationele sfeer.

Aldus Bedijn zijn de drie aangehouden personen een vrouw van 38 uit Hurdegaryp, een man van 47 uit Wolvega en een 18-jarige man uit Leeuwarden. Het trio is aangehouden vanwege openlijke geweldpleging. Ze zitten alle drie nog vast vanwege het onderzoek.

De woordvoerder bevestigd verhalen van omstanders en medewerkers dat er een mes zou zijn gezien bij de vechtpartij. Het gaat om een zogenoemd isolatiemes. Bij aankomst van de agenten lag deze reeds buiten bereik van de betrokkenen. Het mes is door de agenten ter plaatse in beslag genomen.

Door de politie werd naar aanleiding van de melding groot opgeschaald. Meerdere eenheden waren ter plaatse en droegen kogelwerende vesten. De winkel was tijdens het incident gewoon geopend.

Volgens wijkagent Jan Kroezen is een vrouw lichtgewond geraakt. Zij is hiervoor kort behandeld in het ziekenhuis, er is voor haar geen ambulance ter plaatse gekomen. De aanleiding zou een mogelijke ruzie op WhatsApp zijn geweest.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-