Inbrekers slaan opnieuw hun slag in Wolvega

Wolvega – In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 augustus heeft er een inbraak plaats gevonden in een woning aan de Geraniumstraat in Wolvega.

Onbekend is wat er zoal buit gemaakt is. De politie roept getuigen of anderen die iets weten zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
De daders zouden mogelijk via de Hortensiastraat, aan de kant van de kinderboerderij en Lindestede, te werk gegaan.

WhatsApp buurtpreventie

WhatsApp buurtpreventie is een middel wat inmiddels al in vele straten en wijken is ingezet. Wilt u direct zien of uw wijk/straat al een WhatsApp buurtpreventie groep heeft? Kijk dan op wabp.112wolvega.nl. Staat uw straat of wijk hier nog niet tussen, meld dan direct uw groep aan!

Update

Er zijn inmiddels beelden bekend bij de politie waarop twee, jonge, personen met onder andere een iMac rennend over de Geraniumstraat richting de Rozenstraat te zijn zijn. Hier heeft mogelijk een auto gestaan. Deze is daarvoor tussen 03:35 uur en 03:45 uur twee keer gezien door de Geraniumstraat richting de Rozenstraat.

Tevens is er zaterdagochtend bij de vijver aan de Lepeltjesheide een rugtas aangetroffen die mogelijk te maken heeft met de inbraak. Nieuwe informatie aan de hand van deze info kan uiteraard gedeeld worden met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-