Politie onderzoekt dood van man (41) en vrouw (35)

Zandhuizen – Door Politie Fryslân wordt onderzoek gedaan naar de dood van een 41 jarige man en een 35 jarige vrouw die zaterdag ochtend dood zijn gevonden in hun woning aan de IJkenweg in Zandhuizen.

De Politie vond de stoffelijke overschotten van de man en vrouw nadat een bezorgd familielid alarm sloeg. Ze deed dit omdat ze geen contact kreeg met de man en/of vrouw. Hierop is de politie naar binnen gegaan.

Bij aankomst van de politie, rond 11.00 uur, waren de twee kinderen van 4 en 6 buiten, ze zijn door de politie opgevangen en naar een andere locatie gebracht. Of ze ook binnen waren ten tijden het overlijden is niet bekend, zo meld de Leeuwarder Courant.

Door forensisch rechercheurs, recherche en de GGD-arts wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van overlijden bij de man en vrouw. Dit is tot nu toe nog onbekend.

Zodra er meer info beschikbaar komt zal dit bericht worden geupdate.

[cycloneslider id=”998″]

Update: 10-01-2016; 11:25:

Eerste reactie gemeente Weststellingwerf op tragische gebeurtenis Zandhuizen

In een eerste reactie zegt burgemeester Gerard van Klaveren van de gemeente Weststellingwerf “diep geschokt te zijn” over de gebeurtenis in Zandhuizen.
Van Klaveren vindt de gebeurtenis vooral ook dramatisch voor de kinderen van het gezin en de naaste familie van de slachtoffers: “onze gedachten zijn ben hen,” aldus de burgemeester.
De doodsoorzaak van de slachtoffers is nog in onderzoek bij de Politie.
“De gebeurtenis heeft een behoorlijke impact op de gemeenschap in Zandhuizen,” aldus Van Klaveren.
“Onze gemeente is dan ook voornemens om maandagavond in het Gemeentehuis in Wolvega een besloten bijeenkomst te houden waarvoor de omwonenden in Zandhuizen zullen worden uitgenodigd.”
Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-