Ernstig gewonde (27) bij ongeval

Heerenveen – Een 27-jarige inwoner van Gorredijk raakte in de nacht van maandag op dinsdag ernstig gewond toen de auto waarin hij zat op de K.R. Poststraat in Heerenveen in een sloot belandde

De hulpdiensten hebben na de melding groot alarm geslagen o.a. de brandweer van Heerenveen, Wolvega (OVRT), Leeuwarden (duikers), ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse.

Toen de hulpdiensten op de plek van het ongeluk kwamen zat er niemand meer in de auto. Door onder andere duikers van brandweer Leeuwarden en brandweer Wolvega. werd in het water van de sloot naar de mogelijke slachtoffers gezocht. Tijdens die actie kreeg de politie contact met een getuige die vertelde dat hij één van de inzittenden naar een dokterspost had gebracht. De betreffende persoon, de 27-jarige inwoner van Gorredijk, bleek inmiddels met ernstig nekletsel in het UMCG in Groningen te zijn opgenomen. De politie weet nog niet wie de andere inzittenden van de wagen zijn geweest en wie heeft gereden. De bestuurder moet waarschijnlijk in een bocht de macht over het stuur zijn kwijt geraakt waarna de auto slippend in de sloot terecht kwam.

Foto: Politie Zuidoost Fryslân

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-