Ongeval bij tankstation tussen Heerenveen en Wolvega

Oldeholtwolde – De brandweer van Heerenveen kreeg om twintig over zes, donderdagavond een melding van een ongeval waarbij 2 auto’s betrokken waren op de A32. 

Volgens de melding zou één van de betreffende voertuigen gekanteld zijn. Eenmaal de brandweer ter plaatse was bleek het ongeval plaats te hebben gevonden op het nabij gelegen tankstation in de richting van Wolvega. Een van de voertuigen stond bij de pomp. Hierop is omwege  van de veiligheid het tankstation afgesloten en heeft de brandweer een kleine schuimlaag neer gelegd. Het tweede voertuig stond na de kiosk in tegen gestelde richting.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet bekend. Een van de slachtoffers is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Update 20:24:

Op het terrein was een grote ravage aangericht door het ongeval. Diverse objecten waaronder een lantaarnpaal, prullenbak en vele automaterialen lagen over het terrein verspreid.

De ter plaatse gekomen VOA heeft het onder zoek in kaart gebracht. Over de oorzaak is nog niets te melden.

[cycloneslider id=”ongeval-tankstation-heerenveen-wga”]

*Bij aankomst van de fotograaf stond het voertuig alweer rechtop. Onbekend is bij ons of het voertuig daadwerkelijk op haar kant heeft gelegen.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-