Auto rijdt dwars door twee voortuinen en eindigt tegen boom; twee gewonden

Munnekezeel – Op de Grindweg tussen Scherpenzeel en Munnekeburen heeft vanmiddag rond 16:35 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een auto in de voortuin van een woning tegen een boom terecht is gekomen. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet bekend.

De auto kwam vanuit Scherpenzeel en reed richting Munnekeburen toen het fout ging. In de auto zaten twee personen. Beide moesten door ambulancepersoneel worden gecontroleerd op de aanwezigheid van enig letsel. Ze zijn daarna beide, voor de zekerheid, naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

Tekst loopt door na de foto

Vanwege de aanrijding is de Grindweg voor een deel afgesloten geweest door de politie. De brandweer van Scherpenzeel is ter plaatse gekomen om het voertuig veilig te stellen en de inzittenden daar waar nodig uit de auto te helpen. Inmiddels is een berger ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

De auto is voor hij tot stilstand kwam eerst al door de tuin van buren gereden. Hierdoor is er flinke schade in beide tuinen, met stukken hout van de kapotgereden schutting en hekken in beide tuinen. Een automobilist die het ongeval zag gebeuren wist door op enige afstand te stoppen, te voorkomen dat de auto tegen haar voertuig aan kwam.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-