Vuilniszakken met hennepafval gedumpt in Nijetrijne

Nijetrijne – Langs de Lindedijk in Nijetrijne zijn op, vermoedelijk, donderdag 10 december meerdere vuilniszakken met hennepafval aangetroffen. Hoe laat dit is gebeurd is op dit moment niet bekend. De politie is op zoek naar mensen die hier mogelijk meer informatie over hebben.

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die voor de politie mogelijk van belang kan zijn? Neem dan contact op via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000 en gebruik, voor informatie over dit incident, het referentienummer 20200341629.

Criminele organisaties maken enorme winsten met de illegale teelt van hennep. Daarbij schuwen ze geweld, afpersing, corruptie en zelfs liquidaties niet. Deze alarmerende signalen leiden ertoe dat de aanpak van de hennepteelt en -handel hoog op de politieagenda staat. Het gaat immers niet meer om een paar ‘onschuldige’ planten in de achtertuin. Op hennepteelt staat een gevangenisstraf van drie jaar. Op de website van de politie is hier meer informatie over te vinden.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-