Vele klachten en meldingen resulteren in politie-inzet

Noordwolde – Na ruim 25 klachten en bijna net zoveel waarschuwingen heeft de politie zich donderdagavond in Noordwolde gericht op het aanpakken van overlast. Doordat omwonenden de klachten steevast doorgaven richting de politie, konden de agenten gericht aanpakken.

Met behulp van het verkeershandhavingsteam, een aantal onopvallende politievoertuigen en een een groep agenten is de politie donderdag in actie gekomen. Al langere tijd kwamen er meldingen binnen van jonge bestuurders die overlast zouden veroorzaken in het dorp. Totaal zijn er negen proces-verbalen uitgeschreven voor diverse zaken.

Verder is er door de agenten één scooter in beslag genomen, zijn twee voertuigen een WOK (Wachten op keuren) aangezegd en heeft één iemand een HALT proces-verbaal ontvangen. De bekeuringen zijn uitgeschreven op diverse zaken als snelheid, een lekke uitlaat en een te gladde band.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Na vele klachten en evenzoveel waarschuwingen aan de rondscheurende en overlast veroorzakende jonge bestuurders vanavond met een aantal onopvallende politievoertuigen en dito collega’s in Noordwolde een eind gemaakt hieraan en 9 processen verbaal geschreven, een scooter in beslag genomen, 2 x WOK (wachten op keuren) een Halt pv en nog wat andere gedragingen, waaronder snelheid en een lekke uitlaat en een gladde band. Doordat buurtbewoners steevast bleven melden, waarvoor dank, vonden wij het na de 25e melding ook genoeg. Ondanks de vakantieperiode was het toch mogelijk om het VHT, Verkeershandhavingsteam, vanavond in te zetten in Noordwolde. Fijne samenwerking en goed overleg! Wij gaan er vanuit dat op verkeersgebied de rust is wedergekeerd voorlopig. Wie niet horen wil………juist, die moet maar voelen. #instapolice #instapolitie #politie #verkeer #verkeersoverlast #VHT #verkeershandhavingsteam #noordwolde #112wolvega #likopstuk #boetes #gladdeband #politiewolvega #cjib #wok #rdw Fijne volgers; dit was even mijn laatste post want ik heb vakantie! Ik kom zeker terug, tot later!

Een bericht gedeeld door Jan K. (@jandepolitieman) op

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-