Zwaar vuurwerk door brievenbus van woning gegooid; politie start onderzoek

Oldeholtpade – Bij een woning aan de Hesselinghstraat in Oldeholtpade is vannacht rond 01:20 uur een stuk zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid. Door de knal van het stuk vuurwerk is er in de woning behoorlijke schade ontstaan. Onder andere het glaswerk onder de brievenbus bleef weinig van over.

Door de klap lagen er stukken glas in zowel de gang, als voor op straat. Verder liepen de aangrenzende muur en deur schade op en is er op de vloer een brandplek ontstaan. Vanwege de harde klap heeft de bewoonster direct de politie gebeld en al snel werd er geconcludeerd dat het vermoedelijk om vuurwerk zou gaan.

Door agenten is afgelopen nacht zo goed mogelijk het glas in de woning deels opgeruimd en is er een houten plaat achter het glas geplaatst om de woning in ieder geval winddicht te maken. Vanochtend is de politie gestart met een buurtonderzoek en wordt er gekeken of er eventueel camerabeelden zijn. Mochten mensen eventueel informatie hebben kunnen zij contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Waarom het stuk vuurwerk bij de vrouw naar binnen is gegooid is niet bekend. Er is aangifte gedaan.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-