Automobiliste slaat over de kop en raakt gewond

Oldetrijne – Op de Pieter Stuyvesantweg, de N351, heeft vanochtend rond 08:15 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een automobiliste gewond is geraakt. De bestuurster kwam vanuit Wolvega en reed richting Scherpenzeel, toen het iets voor de Helomavaartbrug door onduidelijke oorzaak mis ging.

Volgens de aanwezige agenten zou ze in de berm terecht zijn gekomen, waarna ze dit heeft willen corrigeren. Uiteindelijk kwam ze, via de berm, gekanteld op de parallelweg terecht waar op dat moment gelukkig niemand fietste. De auto kwam uiteindelijk op z’n kant terecht, waarna de bestuurster met behulp van ambulancepersoneel en omstanders uit het voertuig bevrijd kon worden.

De vrouw is door met spoed ter plaatse ambulancepersoneel gecontroleerd op de aanwezigheid van enig letsel. Uiteindelijk is ze voor de zekerheid door het ambulancepersoneel per ambulance naar het ziekenhuis in Heerenveen over gebracht. Het is niet bekend wat voor letsel ze heeft opgelopen bij het ongeval.

Door de ter plaatse gekomen brandweer is het voertuig na de bevrijding van het slachtoffer weer op vier wielen gezet, waarna de auto is veilig gesteld. Vanwege het ongeval was door de politie één rijstrook van de N351 tijdelijk afgesloten. Een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen om de auto af te slepen. De provincie is in kennis gesteld over de schade aan het wegdek door het ongeval.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-