Woningbrand Ter Idzard snel onder controle

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Ter Idzard – De brandweer is donderdag aan het einde van de middag met meerdere eenheden uitgerukt naar de Idzardaweg in Ter Idzard na een melding van een woningbrand. De brand zou volgens de brandweer hebben gewoed in de meterkast, waarna de brand was doorgeslagen naar het plafond waardoor ook de keuken betrokken is geweest bij de brand.

Bij aankomst van de brandweer waren de bewoners reeds uit de woning. Door de met spoed ter plekke gekomen brandweer was de brand snel onder controle, waardoor grotere schade kon worden voorkomen. Door de brandweer was uit voorzorg opgeschaald naar het sein middelbrand waarop niet alleen de brandweer van Wolvega, maar ook die van Oldeberkoop en een hoogwerker van brandweer Heerenveen ter plaatse kwamen.

Al snel bleek hun hulp niet zo noodzakelijk, waarop ze al snel weer retour konden. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners bij te gaan staan in de afhandeling van de schade die is ontstaan in de woning. Over het ontstaan van de brand is niets bekend.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-