90-jarige vrouw slachtoffer van brutale insluiping

Wolvega – Een 90 jarige vrouw is vrijdag aan het begin van de avond het slachtoffer geworden van een brutale insluiping in haar woning. 

Omstreeks 18:00 uur stond er een, voor de vrouw, onbekende vrouw in haar woning aan de Julianaweg. Deze zei van thuiszorg te zijn, hierna begon ze spontaan te hoesten en vroeg ze om wat te drinken. Toen de bewoonster dit voor haar ging halen in de keuken, wist de vrouw een portefeuille met geld en wat gouden sieraden uit de kast te pakken. Hierna ging ze er vandoor.

De vrouw wordt alsvolgt omschreven, +/- 25 jaar oud, kort, donker haar, licht getint, Nederlands sprekend. Verder wordt ze omschreven als ”stevig, met opvallend brede heupen”. De politie roept getuigen of anderen die iets weten zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

WhatsApp buurtpreventie

WhatsApp buurtpreventie is een middel wat inmiddels al in vele straten en wijken is ingezet. Wilt u direct zien of uw wijk/straat al een WhatsApp buurtpreventie groep heeft? Kijk dan op wabp.112wolvega.nl. Staat uw straat of wijk hier nog niet tussen, meld dan direct uw groep aan!

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-