Aanhoudingen na verkeersruzie op A32, politie zoekt getuigen

A32 – Donderdagmiddag heeft de politie op de A32 twee mannen aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag en mishandeling. Het gaat om een 49-jarige man uit Noordwolde (FR) en een 45-jarige man uit Steenwijk.

De politie kreeg donderdagmiddag de melding dat er een aanrijding zou zijn ontstaan op de A32 ter hoogte van Oldeholtwolde. De bestuurders zouden op de snelweg aan het ruziën zijn. Agenten hebben de twee ter plaatse aangehouden. De ruzie ging vermoedelijk over een conflict dat al eerder tussen de twee was ontstaan. De bestuurders waren bekenden van elkaar. Beide voertuigen hadden schade.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Er moesten tevens spoedreparaties aan de vangrail worden gedaan. Het verkeer op de A32 links stond hierdoor langere tijd vast.

De 45-jarige man uit Steenwijk is nog ter controle naar het ziekenhuis gegaan. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het rijbewijs van beide mannen is ingevorderd.

Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. De politie zoekt daarom naar getuigen. Heeft u informatie over het incident, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-