Boeven vangen in Wolvega

Wolvega – Op woensdag 7 oktober van 19.00-21.00 gaan gemeente, politie en bewoners samen boeven vangen. Bewoners gaan de boef opsporen aan de hand van tips van de politie op twitter en facebook.

Via het twitteraccount @Pol_Weststwerf en www.facebook.com/politiezuidoostfryslan zal de politie tips geven over de boef. Bewoners gaan op zoek naar de boef en geeft de tips door aan de politie, de politie pakt dan de boef op, de winnende tipgever krijgt een kleinigheidje.

Doel van het spel is om de samenwerking tussen politie en bewoners te verbeteren. Ook gaat er een signaal vanuit dat burgers een grote rol spelen in het signaleren van verdachte situaties in de eigen woon- en leefomgeving.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via info@weststellingwerf.nl ovv #BIDW je naam en leeftijd. Ben je jonger dan 16, vraag dan een ouder mee als begeleider. De uitgebreide spelregels staan opwww.weststellingwerf.nl/veiligheid

Wat heb je nodig om deel te kunnen nemen?

Een telefoon, met hierop Twitter of Facebook. Het is mogelijk een facebook of twitter account op locatie aan te maken.

Wil je het spel volgen, dat kan via twitter. De politie en alle deelnemers gebruiken namelijk de hashtag #BIDW (Boef in de wijk).

Wij heten je graag woensdag 7 oktober van 19.00-21.00 welkom in Jongerencentrum de Mix, Tjerk Hiddesstraat 1 te Wolvega.

Foto en bron: Gemeente Weststellingwerf

[cycloneslider id=”boef-in-de-wijk-1″]

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-