Burgemeester onthuld eerste bord whatsapp buurtpreventie groep

Wolvega – De burgemeester van gemeente Weststellingwerf, Gerard van Klaveren, heeft dinsdagavond rond kwart voor acht het eerste bordje in de gemeente onthult die aangeeft dat er in de wijk een whatsapp buurtpreventie groep actief is.

Van Klaveren begon de avond met een aantal voorbeelden te geven over wanneer 112 te bellen, want ondanks de vele promotie wordt dit nummer nog maar weinig gebeld in geval van een verdachte situatie of er wordt te laat gebeld.
Kort hierop is het bord aan de Puccinistraat onthuld, deze buurt is op het moment één van de drukste wijken wat betreft pogingen en daadwerkelijke inbraken in Wolvega. Beheerder van de groep Henk v.d. Meer gaf aan blij te zijn met de plaatsing en hoopt dat dit er voor gaat zorgen dat de buurt nog veiliger wordt.

De gemeente gaat in de komende weken nog meer borden plaatsen om aan te geven dat er in die wijk een groep actief is. Op dit moment zijn er bij gemeente Weststellingwerf ruim 45 whatsapp groepen bekend, zowel groot als klein.

Is er in uw wijk een whatsapp groep actief, en is deze nog niet bij ons of bij de gemeente bekend? Laat het ons weten, kijk op de site voor meer infomatie.

OnthullieWhapbpbord0001

OnthullieWhapbpbord0002

OnthullieWhapbpbord0004

OnthullieWhapbpbord0007

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-