Diverse activiteiten tijdens ”Week van de Veiligheid”

Wolvega – Veilig wonen is een speerpunt in Weststellingwerf. Tijdens de landelijke Week van de Veiligheid van 10 t/m 16 oktober worden er diverse activiteiten georganiseerd in het kader van veiligheid en veilig wonen.

Maandag 10 oktober geven politie en gemeente voorlichting aan senioren in Lycklama Stins. Er worden onder andere tips gegeven tegen babbeltrucs, de bijeenkomst start om 14.00 uur. Woensdag

12 oktober wordt deze voorlichting om 15.00 uur gegeven in Sickenga-Oord. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedere belangstellende, aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 11 oktober houdt de brandweer van Wolvega vanaf 19.00 uur een openbare oefening in een woning aan de Erica 12 in Wolvega. Hierbij wordt voorlichting gegeven over Brandveilig Leven.
Tevens geeft Brandweer Fryslân op de weekmarkten op Wolvega (woensdagochtend) en Noordwolde (vrijdagochtend) voorlichting over Brandveilig Leven.

Onaangekondigde actie

In de loop van de Week van de Veiligheid wordt er tevens een onaangekondigde activiteit gehouden. Deze actie heeft te maken met burgerparticipatie.

Tijdens de Week van de Veiligheid zullen gemeente en hulpverleningsdiensten regelmatig preventieve berichten delen op sociale media.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-