Groot politieonderzoek na gewapende beroving in Wolvega

Wolvega – Een parkje nabij de Paulus Potterstraat in Wolvega was vrijdagavond het toneel van een gewapende beroving. Twee jonge mannen werden rond 21:30 uur door een drietal overvallen.

Volgens de politie liepen de slachtoffers richting een zitplaats aan het water, waar ze werden opgewacht door de daders. Aldus de agenten ter plaatse werd het tweetal hier onder bedreiging van, vermoedelijk, een vuurwapen diverse goederen afhandig gemaakt.

Door de politie is direct een groot onderzoek gestart en is Burgernet ingezet. Ondanks dat veel mensen de straat op gingen werden de drie daders niet gevonden. Diverse straten werden door de politie afgesloten vanwege sporen- en buurtonderzoek. Op de berovingslocatie na werden deze afzetting al snel weer opgeheven

Onderzoek

Op de locatie waar de beroving plaatsgevonden zou hebben is door de Technische Recherche onderzoek gedaan. Een hondengeleider van de politie heeft in de buurt nog gezocht, maar niets meer aangetroffen.

Omdat er vermoedelijk een vuurwapen in het spel was werd door de politie het zekere voor het onzekere genomen en droegen de agenten dus kogelwerende vesten.

 

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-