Hulpdiensten houden veiligheidsmarkt in Wolvega

Wolvega – Burgemeester André van de Nadort heeft vanochtend in Noordwolde de landelijke ”Week van de Veiligheid” geopend. Tijdens deze week brengen gemeenten en hulpdiensten veiligheid extra onder de aandacht.

Om die reden wordt er zaterdag (14-10-2017) op de Van Harenstraat, ter hoogte van het Pastorieplein, een veiligheidsmarkt gehouden. Gemeente, politie, ambulance, brandweer en de EHBO-vereniging presenteren zich hier. Voor jong en oud worden er diverse activiteiten gehouden op het gebied van veiligheid. 

Daarnaast geven diverse hulpdiensten informatie en uitleg. Zo is de Mobiele Eenheid aanwezig met een auto en kan je in contact komen met de wijkagenten. De toegang tot al deze activiteiten is uiteraard gratis. 

Boef in de wijk

Aanstaande woensdag wordt er om 19:00 uur afgetrapt in de MiX met het spel ‘Boef in de Wijk’. In maximaal drie scenario’s worden de deelnemers verzocht een boef op te sporen. Via Twitter en Facebook worden er diverse aanwijzingen gegeven. Wie met de beste informatie kan komen waar de boef is, of hem zelf aan kan houden. Die krijgt een kleine prijs. 

Mee doen? Stuur dan een email aan a.folkerts@weststellingwerf.nl o.v.v. #BIDW, uw naam en leeftijd. De minimale leeftijd is 16 jaar.

https://www.facebook.com/events/129140907744856/?ref=3&action_history=null

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-