Man (28) zwaargewond na mishandeling in café; politie zoekt getuigen

Wolvega – Een man uit Wolvega is vrijdagnacht zwaargewond geraakt nadat deze zou zijn mishandeld in een café aan het Centrumplein aan de Heerenveenseweg in Wolvega, zo bevestigt politiewoordvoerder Grietje Hartstra. Over de aard van zijn verwondingen en wat er zich precies heeft afgespeeld kon de politie niets kwijt.

De mishandeling zelf heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02:45 uur plaatsgevonden, maar pas maandagmiddag is er bij de politie een melding binnengekomen over het incident. Volgens de woordvoerster is er bij de politie aangifte gedaan door het slachtoffer, en is gestart met het onderzoek. In het kader van dat onderzoek is de politie zoekende naar mensen die meer weten.

Aanvankelijk meldde de politie dat het incident zaterdagavond zou hebben plaatsgevonden, maar kwam daar dinsdag toch op terug.

Hartstra roept mensen die iets gezien hebben van het gevecht of bijvoorbeeld camerabeelden hebben zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844, 0800-6070 (opsporingstiplijn) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of hun website.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-