Nog geen spoor van vermiste vrouw

De vrouw is inmiddels aangetroffen in Frederiksoord. Ze is voor controle naar het ziekenhuis in Meppel gebracht. Naar omstandigheden maakt ze het goed.

Havelte – De politie heeft nog geen spoor van de sinds dinsdagmiddag vanuit Havelte vermiste 84-jarige Sien Fokkinga. Naar de vrouw die aan een vorm van dementie lijdt is onder meer met behulp van een helikopter, terreinwagens van de Marechaussee en een speurhond gezocht. De zoekactie is vooralsnog zonder resultaat.

Mevrouw Fokkinga is vermoedelijk dinsdagmiddag rond half drie het verzorgingstehuis De Molenhof in Havelte uitgelopen. De vrouw maakt wel vaker een wandeling in het bosrijke gebied tussen Darp, Uffelte en Wapserveen. Ze was echter in de loop van de avond nog niet terug. De 84-jarige is waarschijnlijk na middernacht nog bij de Helomaweg bij Havelte gezien.

Een oproep in de (social) media leverde weliswaar enkele tips op maar deze leidden niet tot een concreet spoor. Momenteel wordt onder meer met paarden in het gebied gezocht.

Signalement:

Lengte: 1.65 mtr, stijl, grijs haar (bobline). Mevrouw Fokkinga draagt een blauwe t-shirt, een driekwart spijkerbroek en had een Noors vest bij zich. Waarschijnlijk had ze ook haar wandelstok mee.

 Mocht u de vrouw zien of over informatie beschikken belt u dan de politie via 0900-8844.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-