Politie moet bemiddelen tijdens verkeersopstopping op de Grindweg

Wolvega – Agenten moesten vrijdagavond komen bemiddelen nadat twee automobilisten ruzie kregen over een wie er voorrang had. Het voorval ontstond nadat één van de bestuurders weigerde achteruit te rijden.

Nadat de bestuurder van de zwarte Volkswagen Golf de spiegel van de Citroën had dicht geklapt om er langs te kunnen rijden, sloeg de situatie nog verder om en werd de politie ingeschakeld. Deze heeft uiteindelijk na enige tijd het besluit genomen dat de bestuurder van de Citroën achteruit moest om de bestuurder van de Golf er langs te laten. Dit omdat de agenten de weg weer vrij gemaakt wilden hebben.

Door de stremming konden er geen auto’s meer langs, hoewel sommigen het lachwekkend vonden dat hier de politie voor moest komen. Waren anderen geërgerd. Het voorval trok veel bekijks van buurtbewoners.
De Grindweg is sinds de herinrichting al langer een probleem. Veel bewoners klagen over het lage aantal parkeervakken waardoor vele auto’s langs de weg moeten staan.

Uw mening

Wat is uw mening over hoe de Grindweg er nu bij ligt? Is het een verbetering? Of vindt u het juist goed? Laat het weten in de reactie’s op Facebook.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-