Stille tocht door Wolvega na dood Mohammed (26)

Wolvega – Voor en door familie, bekenden en vrienden van de 26-jarige Mohammed Rastegar werd er vrijdagavond een stille tocht door het Friese Wolvega georganiseerd. Ruim 100 mensen, jong en oud, kwam rond 23:00 uur bijeen op het Van der Sandeplein in Wolvega voor Café De Titanic, in het verleden eigendom van Rastegar zijn vader.

“Mohammed altijd vriendelijk en aardig”

Even na 23:00 uur ging de stoet, onder begeleiding van twee politie motoren en enkele agenten, met brandende fakkels en kaarsen via diverse straten door Wolvega naar de Gentiaan. Aldaar werd korte tijd halt gehouden om Mohammed te herdenken. Door de politie werden ondertussen enkele wegen afgesloten om te zorgen alles veilig verliep.

Rastegar is overleden na een tragisch ongeval op de A32 vorige week. Onder begeleiding van een trauma-arts is hij nog naar het UMC in Groningen gebracht, alwaar hij volgens bekenden meermaals zou zijn geopereerd. Uiteindelijk is hij, volgens het bericht op Facebook waarin de stille tocht werd aangekondigd, vrijdag 22 mei overleden aan zijn verwondingen.

Om de begrafenis van de jongen te betalen is een crowdfundingsactie opgezet, waar binnen een dag al meer dan €14.000,00 mee is opgehaald.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-