Automobilist zwaargewond bij ernstig ongeval Zandhuizen

Zandhuizen – De politie, ambulance en brandweer kregen in de nacht van vrijdag op zaterdag (nieuwjaarsnacht) rond 03:00 uur een melding over een ernstige eenzijdige aanrijding op de kruising van de N353 net de Zandhuizerweg in Zandhuizen. Ter plaatse was een auto door onbekende oorzaak tegen een boom tot stilstand gekomen.

De bestuurder en tevens enige inzittende volgens de politie raakte bij het ongeval zwaargewond. Zijn of haar precieze verwondingen zijn niet bekend. Ten behoeve van de hulpverleningen kwamen twee ambulances, de brandweer, de politie en het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

Het slachtoffer is door het brandweerpersoneel uit het zwaarbeschadigde voertuig geholpen en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Door de Forensische Opsporing Verkeer (de voormalige VOA) zal onderzoek gaan doen naar de toedracht van het eenzijdige ongeval.

Gedurende de afhandeling waren een deel van de N353 en de Zandhuizerweg afgesloten voor het overige verkeer. De zwaar beschadigde auto wordt door een berger afgesleept.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-