Automobilist overleden na botsing met vrachtwagen N351

Oldeberkoop – Op de Bovenweg, N351, heeft maandagochtend rond 04:30 een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelauto en een vrachtwagen. De bestuurder van de bestelauto raakte volgens een woordvoerder van de politie zwaargewond en is later aan zijn verwondingen overleden. De chauffeur van de truck en oplegger kwam met de schrik vrij.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Meerdere ambulances kwamen evenals de brandweer ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Het precieze letsel van de automobilist is op dit moment niet bekend. Het slachtoffer is lange tijd behandeld in één van de ter plaatse gekomen ambulances. Even na 06:00 uur maakte de politie bekend dat de hulp niet meer heeft mogen baten voor het slachtoffer.

De N351 is vanwege het onderzoek door de verkeersongevallen analyse afgesloten tussen Oldeberkoop en Nijeberkoop. De bestelauto raakte zwaar beschadigd en eindigde in de voortuin van een één van de woningen langs de Bovenweg. De vrachtwagen raakte door de botsing eveneens flink beschadigd.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-