Militair aangehouden na steekincident, vrouw (37) gewond

Wolvega (Fryslân) – Een 37-jarige vrouw uit Wolvega is gisteravond in Wolvega gewond geraakt bij een steekincident in een woning aan de Kerkstraat. Door de politie kon al snel na het incident één verdachte worden aangehouden: naar nu blijkt een militair, zo laat politiewoordvoerder Ingrid Coenen van politie Noord-Nederland weten. Omwille van zijn werk is het onderzoek overgenomen door de Koninklijke Marechaussee.

Coenen laat weten dat de verdachte zichzelf heeft gemeld bij de politie, vlak na het steekincident. Het slachtoffer en de verdachte zouden elkaar kennen, zo laat de politie weten. Een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee, Robert van Kapel, laat weten verder geen aanvullende informatie te kunnen geven. Op dit moment wordt er nog volop onderzoek gedaan naar wat er zich hier precies heeft afgespeeld.

Door de forensische opsporing van de Koninklijke Marechaussee is gisteravond nog tot in de nacht onderzoek gedaan in en om de woning. Het defensieonderdeel stelt geen uitspraken te kunnen doen of het onderzoek zich enkel richt op de woning, of ook op de omgeving.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-