N351 maandenlang dicht tussen Kuinre en Slijkenburg

Slijkenburg/Kuinre – Van maandag 16 september om 07:00 uur tot zaterdag 25 januari 2020 is de N351, Slijkenburgerdijk, tussen Slijkenburg en Kuinre afgesloten. De provincie Overijssel gaat hier groot onderhoud uitvoeren aan zowel de hoofdrijbaan, als de parallelweg. Laatst genoemde is tussen 28 oktober en 7 december afgesloten.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het asfalt en de fundering op zowel de hoofdrijbaan als de parallelweg, het opnieuw aanbrengen van markeringen op de hoofdrijbaan, het aanbrengen van geleiderails en het aanbrengen van glasbollen (reflectoren) in de as van de hoofdrijbaan, zo laat de provincie weten.

Vanwege de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer op de A6 en A32 omgeleid via Joure en Heerenveen. Lokaal wordt het verkeer omgeleid via Ossenzijl en/of Schoterzijl. Brommers, scooters en fietsers kunnen gebruik maken van de Wyberbuurseweg. De omleiding wordt lokaal aangegeven met vele borden. De exacte datum van de uitvoering van alle werkzaamheden is afhankelijk van het weer.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-