Oldemarker (24) gewond bij ongeval Nijensleek

Nijensleek – Bij een ongeluk op de Hoofdweg is dinsdagochtend een 24-jarige automobilist uit Oldemarkt gewond geraakt. De man kwam met zijn auto in botsing met een tegenligger. 

De 24-jarige was vermoedelijk met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht gekomen en daar in botsing gekomen met een 55-jarige automobilist uit Amsterdam.
De bestuurder uit Oldemarkt moest door de brandweer uit zijn zwaar beschadigde auto worden gehaald. Vervolgens werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De bestuurder uit Amsterdam kwam met de schrik vrij. Verkeersspecialisten doen nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Rijbewijs ingenomen

Vanwege het vermoeden van drugs en/of alcoholgebruik werd een bloedproef bij de 24-jarige man afgenomen. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

De brandweer van Noordwolde en Vledder werden opgeroepen om assistentie te verlenen op de plaats van het ongeval. Het Noordwolder korps werd na enkele minuten al afgemeld toen bekend werd dat de Amsterdammer zelfstandig zijn voertuig kon verlaten.

[arve url=”https://youtu.be/7K0vpL4cOuE”]

 

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-