Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval N353

OLDEBERKOOP – Op de N353, Noordwolderweg, tussen Oldeberkoop en Noordwolde (frl) heeft vrijdagavond net voor 20:00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een automobilist zwaargewond is geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste een automobilist hier tegen een boom langs de weg en belandde hijzelf uiteindelijk naast het voertuig in een weiland.

De bestuurder kwam door de klap in het nabij gelegen weiland terecht. Onder andere twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Over een oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niets bekend. Na uitvoerige behandeling is het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het Isala ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

De weg is door het ongeval bezaaid met brokstukken. Mede vanwege de troep op de weg, de hulpverlening en het onderzoek is de N353 door de politie en de provincie afgesloten. Hoelang de afsluiting nog in takt blijft is niet bekend. De politie doet uitgebreid onderzoek op de ongevalslocatie.

Foutje ontdekt? Mail ons! redactie@112wolvega.nl
-advertenties-